Mudo ve Whiskass&Pedigree işbirliği ile başlayan Kulübe etkinliğimizin ilkini bu pazar gerçekleştirdik.

Yeni kulübeler

Girişimimize bir çok firma malzeme desteğinde bulundu. Bir hafta on gün içinde organize olduk ve Barınağa kulübe yapımı için kolları sıvadık.
İKEA Karton, DYO Boya desteğinde bulundu, Viko Elektrik, Teknik Alüminyum, Sırkim palet ve kereste desteğinde bulundu, Tempo Lojistik malzemelerin barınağa ulaşmasında yardımcı oldu. kulübeler Kendilerine bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyor tüm büyük firmalardan bu duyarlılığı bekliyoruz.
İnanın sadece atıklarınız ile barınaklara destek olabilir orada yaşam savaşı veren canların hayatlarını kolaylaştırabilirsiniz.

Duyuru ve çağrılarımız sonucunda 70den fazla gönlü kocaman gönüllü etkinliğimize katıldı detaylı fotoğraf ve bilgi icin aşağıdaki linklere bakabilirsiniz.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151491529894539.1073741827.538304538&type=3https://www.facebook.com/events/418545198237545/?fref=ts

Gönüllülerin bir kısmı ilaçlama yaparken bir kısmı mama yemek dağıtımına destek oldu. o gün her biriyle olamasa da elimizden geldiğince köpeklerimiz ile ilgilenmeye çalıştık
yemek yiyemeyen hastalara elimizle yemek yedirdik. Su ve yemek kaplarını elimizden geldiğince yeniledik ve temizledik.
Eksiklerimiz var daha, özel ilaçlara

ihtiyacımız var. Ve elbette gelen yardımlar kısa süre içinde tükenecek yeniden destek bulmak gerekiyor.

Beylikdüzü Barınağında 1400’den fazla köpek barınıyor.Çok iyi bir veterinerimiz var kısa süredir barınakta çalışıyor. Sağ olsun elinden geldiğince her şeye yetmeye çalışıyor ama özellikle hafta içi gerçekten gönüllü desteğine ihtiyacı var. Hafta sonları bizler elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz ama hafta içi maalesef gönüllü neredeyse hiç yok.

Bu girişim ile barınaklara giderek sadece üzülmek yerine yapılabilecek, yapıcı bir çok şeyin olduğunu insanlara göstermek istiyoruz. Sizlerde maddi manevi bizlere katılmak isterseniz lütfen bizi arayın. Bu cumartesi 16 martta toparlayabildiğimiz kadar malzeme ile yine barınakta olacağız. Bize katılmak kulübe yaparak barınaktaki canlarımıza destek olmak isterseniz aşağıdaki iletişim numaralarından ya da bu mail adresinden benim ile irtibata geçebilirsiniz.

gönüllüler

Orada çok köpek var…. İnanın sadece ve sadece bizlere ihtiyaçları var. Bir gönüllü bir sürü cana can katabilir, bunun mutluluğunu sizlerle de yaşamak istiyoruz.
Faydalı bir şeyler yapmış olmak

size de çok iyi gelecek.

Hepinizi bekliyoruz.

Sevgiler
Kebire Bozkurt
0555 422 88 95
0532 203 36 30 (Filiz)


IMG_9146
malzemeler IMG_5974 boza IMG_6087

About kebirebozkurt

https://kebirebozkurt.wordpress.com/hakkinda/about/

Yorum bırakın